dinsdag 24 maart 2009

Feeling young and restless

Gisteravond stond ik genietend in Paradiso. Lyle Lovett trad er op en manlief en ik waren present. Mr. Lovett had er zin in: het werd dan ook laat. En boy o boy, wat was het goed.

Dat het publiek in mijn ogen heel oud was, deed niet af aan de pret. Dat hubby poeslief aangaf dat de meerderheid van de mensen nog geen 5 jaar met mij scheelde, dan weer wel.

Waar komt die wisselvalligheid toch vandaan? Het ene moment voel ik mij hoogbejaard en zeer bezwaard over alle zichtbare grijze haren. (Let op de nuancering. Inmiddels maak ik mij alleen nog maar druk om de zichtbare exemplaren. Ik weet heus wel wanneer een strijd bij voorbaat verloren is!) Het andere moment voel ik mij minstens 15 jaar jonger dan mijn decenniumgenoten.

Genoeg overpeinzingen. Voor het geval jullie een klein stukje willen meegenieten:

[gadget][/gadget]dinsdag 3 maart 2009

De koek is op!

De slagroom zit erin en de koek is op! Weg zijn de twee bloemkolen! Tegenwoordig is het meer van de uitgedroogde theezakjes, als je begrijpt wat ik bedoel. Gelukkig heb ik van hubby begrepen dat je ook van vergane glorie kunt houden.
Maar die toyboy, die zit er niet meer in.

Daartegenover staat dat de nachten inmiddels gelukkig weer wat langer zijn geworden. Al mijn bengels slapen de nacht door en dat doet me deugd. Ik begon overdag (en 's nachts) al een aardig kort lontje te krijgen. En het was al niet zo'n heel lang lontje om mee te beginnen.

Nu heb ik op de korte termijn nog één hele grote uitdaging: een nieuwe bikini voor de zomer. Eentje die mijn theezakjes weer op watermeloenen doet lijken en die de landkaart op mijn buik camoufleert. Zoals mijn hubby het zo prachtig samenvatte: "Ing, dat heet een badpak!"